AVÍS LEGAL

En compliment del que preveu la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic 34/2002, s’informa que carrerasweb.com és un domini propietat de Carreras Magatzems Comercials S.L., que dóna serveis d'àudio, vídeo i fotografia, amb CIF B17322561, al carrer Nou 9 de la població de Figueres (Girona). Inscrita en el Registre Mercantil de Girona Volum 175, Foli 152, Fulla GI-3200.

Propietat intel·lectual
Reservats tots els drets. La totalitat dels continguts, disseny i llicències d'ús són propietat de Carreras Magatzems Comercials S.L. i el codi font d’aquesta web és propietat de Nus Virtual S.L. i estan protegits pels drets de propietat intel·lectual i industrial. Queda prohibida expressament la reproducció total o parcial amb fins comercials, lícits o il·lícits, la seva distribució, difusió, cessió, modificació o qualsevol altra alteració de la mateixa.

Protecció de dades
En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999, Carreras Magatzems Comercials S.L. informa que les dades dels usuaris d’aquest lloc web són tractades amb el màxim de confidencialitat. Seran utilitzades únicament per a respondre a les sol·licituds d’informació o per a elaborar els pressupostos sol·licitats. No seran enregistrades en cap fitxer ni cedides a tercers sense el consentiment dels seus titulars.

Exclusió de responsabilitat
Carreras Magatzems Comercials S.L. no es fa responsable dels danys i perjudicis de l'ús de la informació que conté aquesta web. A més, declara que no controla els continguts de les pàgines a les que s'accedeix per enllaços, pel que no garanteix ni es responsabilitza que els seus continguts siguin conformes amb la llei, la moral i els bons costums. Carreras Magatzems Comercials S.L. es compromet a retirar els enllaços en el moment que tingui coneixement de la seva existència.

Reclamacions
Tota reclamació sobre el funcionament o els continguts de la web, poden fer-se enviant un correu-e a info@nusvirtual.com. Qualsevol controvèrsia relativa a aquesta web es regirà per la legislació espanyola, renunciant expressament les parts al fur que els correspongui i sotmetent-se als Jutjats i Tribunals de Figueres (Girona).

L'accés a la web de Carreras Magatzems Comercials S.L. implica l'acceptació per l'usuari del disposat a aquesta pàgina.